Предприемчиви младежи! Не им харесва нещо в системата, излизат от нея и създават своя. Така трябва. Редовно разпитвах как вървят приготовленията по реализацията на идеята на Светла и Григор. Когато всичко вече беше готово, проверих на място и си носих фотоапарата, за да направя снимки.

Words Езиков център Бургас

Това, което мога да кажа, е, че снимките са съвсем истински и в напълно естествена светлина представят обстановката там – в бургаския езиков център Words. Светла пък е винаги приятелски настроена и владее поне три езика. Скоро ще ме учи на хинди даже! Тя няма профил във Facebook, но пък има глава на раменете си. Гришата има профил във Facebook… :-D

Абе, и двамата са маниаци! Убеден съм, че ако им дадеш шанс, ще те очароват. После и бира ще искаш да пиеш с тях, ама няма да може, щото съм ги ангажирал до живот!

В езиковия център Words в Бургас ще те научат на английски, немски, италиански, испански, турски, френски, румънски, гръцки, хинди… Ще те подготвят за изпитите на IELTS, Cambridge… А ти ще си седиш в някой от кожените им дивани, ще се въртиш на някой от столовете в залите за групово обучение, ще се забавляваш пред бялата дъска с маркер в ръка и ще разширяваш кръгозор и списък с приятели. За да сполучиш!

Майка ми ще е един от първите им клиенти. Гарант за качество!
P.S. Рекламата е напълно безплатна! ;-)

Posted with WordPress for BlackBerry.